Bine de ştiut

   Para de dus cu leduri


 Shower LED Para de dus iluminata cu LEDuri colorate – 4 culori. Isi schimba culorile LED-urilor in functie de temperatura apei! 





   Se instaleaza foarte usor atasandu-se prin infiletare la furtunul unui dus standard.
In momentul in care veti deschide dusul, presiunea apei va actiona o turbina, care va genera curentul pentru alimentarea LED-urilor din capul dusului, iar acestea se vor aprinde
In functie de temperatura apei, culoarea LED-urilor luminoase va diferi (pentru apa rece cu temperatura mai mica de 32 de grade Celsius, culoarea LED-urilor va fi verde, pentru apa cu temperatura intre 33 si 41 de grade Celsius, culoarea LED-urilor va fi albastra, pentru temperatura apei cu valori intre 42 si 45 grade Celsius, culoarea LED-urilor va fi portocalie, iar in cazul in care temperatura apei va fi mai mare de 45 de grade Celsius, atunci culoarea LED-urilor va fi rosie.

   Cu aceasta para de dus iluminata cu LEDuri in 4 culori va veti bucura de o baie relaxanta si, de ce nu, romantica.

   Pentru cei mici poate deveni un mijloc de joaca si o placere in a face baie.

    Caracteristici Para de Dus Iluminata cu Lumina Colorata:
    nu necesita baterii sau alta sursa de electricitate
LED-uri luminoase in 4 culori (albastru, verde, portocaliu, rosu)
culorile se schimba in functie de temperatura apei
usor de montat, se insurubeaza la furtunul de dus existent, in locul capului de dus normal
material plastic rezistent
culoare: inox
dimensiuni: Lungime totala ~24 cm X diametru 8 cm
ambalata in Blister.




Renovarea camerei de baie

   Înainte de a începe să renovaţi şi să modernizaţi camera dumneavoastră de baie sau de toaletă, trebuie să vă hotărâţi dacă înlocuiţi numai unele obiecte sanitare sau dacă schimbaţi totul.




    Dacă vă hotărâţi pentru varianta a doua, este foarte important să vă proiectaţi în detaliu repartizarea spaţiului şi să vă faceţi un program precis de eşalonare în timp a lucrărilor.

   Înainte de începerea lucrului trebuie să aveţi asigurate toate materialele şi uneltele necesare, astfel evitaţi prelungirea inutilă a duratei lucrării. Printr-o planificare corectă vă puteţi realiza proiectul rapid.

   Pentru lucrări de renovare de amploare se recomandă o structură de susţinere aplicată în faţa pereţilor pe care să fie fixate şi conectate obiectele sanitare. Pentru aceasta sunt disponibile sisteme modulare, pe care le puteţi procura de la magazinele de specialitate.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Multumesc pentru aceste informatii:)

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...