Bai in stil japonez

      O baie in stil japonez este moderna si minimalista, ceea ce inseamna ca nu veti gasi foarte multe piese de mobilier si accesorii. Drept urmare, veti avea o baie aerisita, spatioasa care sa va ajute sa va relaxati.

      In al doilea rand, stilul japonez presupune folosirea materialelor naturale la nivelul finisajelor, bambusul fiind cel mai des intalnit, desi este destul de costisitor. Tot intr-o baie japoneza veti intalni flori naturale precum orhideea, dar si planta bambus ca atare, sau chiar o mini-gradina interioara, daca spatiul va permite acest lucru.

       Indiferent daca baia este dotata cu o cabina de dus sau o cada de sine statatoare, acest spatiu este considerat intim si, de cele mai multe ori, va fi inconjurat/protejat de panouri din lemn sau usi glisante, tot din lemn, combinate cu ferestre din sticla opaca pentru o atmosfera linistita, romantica.

      Cromatica este si ea importanta, de aceea stilul japonez este caracterizat de culori neutre sau pamantii care se intrepatrund foarte bine la nivel vizual.

,Design interior,: băi superbe în stil japonez,




-->












Niciun comentariu:

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...