Avantajele unei cazi cu hidromasaj

    O metoda rafinata si placuta, in armonie cu legile naturii, aceasta este esenta hidromasajului, un tratament de origine antica ce combina actiunea aerului si a apei producand multiple efecte pozitive asupra organismului.

     Primul sistem de hidromasaj a fost inventat la Berlin in anul 1936. Medicii au observat, ca pacientii cu traume grave se recupereaza mai repede, daca procedurile hidroterapeutice sunt pornite, pe masura ce se desfasoara tratamentul, iar datorita actiunii fluxurilor de apa si oxigen la amplificatorii celulari, starea generala a sanatatii se imbunatateste.




     S-a observat ca hidromasajul imbunatateste metabolismul, promoveaza pierderea greutatii si ajuta la lupta impotriva celulitei. O baie cu hidromasaj reprezinta un excelent agent de limitare a stresului, a oboselii cronice si a insomniilor.

     Printre avantajele concludente ale unui sistem de hidromasaj, expertii noteaza faptul ca un astfel de masaj are o influienta mai mare in comparatie cu masajul manual, traditional, deoarece aici survin fluxurile de apa calda, intense si profunde.

-->

    Prin urmare hidromasajul este un mod rapid de a subtia si de contura un trup armonios, deoarece imbunatateste considerabil finetea pielii. Hidromasajul ajuta la eliminarea toxinelor din organism, iar fortele protective ale organismului sunt activate. Hidromasajul faciliteaza lupta impotriva varietatii de simptome dureroase, implicit impotriva mai multor boli. In continuare vom lista cateva dintre efectele benefice ce le are asupra anumitor boli un sistem de hidromasaj:

  • Sindromul oboselii cronice
  • Insomnie, tulburari de vis
  • Boli locomotorii
  • Boli ale sistemului nervos 
  • Exces de greutate, celulita, piele lasata
  • Disfunctii intestinale
  • Varice, artrite si reumatism
  • Recuperare dupa fracturi, rupturi musculare sursa 






cazi hidromasaj preturi,cazi hidromasaj ieftine,cazi de baie,cazi hidromasaj praktiker,cazi hidromasaj pret,cazi hidromasaj dedeman,cabine hidromasaj,cazi jacuzzi,

Niciun comentariu:

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...