Cada Jacuzzi

   Jacuzzi este o poveste.


      Este povestea drumului pe care îl parcurge o idee pâna a ajunge sa devina un produs. Este o poveste deosebita ce înglobeaza diferite etape de cercetare si dezvoltare, etape ce au ca finalitate noi concepte si noi produse pentru camera de baie. Mesajul pe care compania Jacuzzi l-a transmis înca de la inceputurile productiei de cazi cu hidromasaj a fost deviza : “Jacuzzi, the Originator” – deci initiatorul (cel care a fost la origine) pentru ca, la fel ca si xerox si addidas, jacuzzi a devenit substantiv comun. Putina lume stie ca Jacuzzi este, de fapt, inventatorul cazilor cu hidromasaj.
     Diferenta de calitate o simti încercând un masaj într-un jacuzzi adevarat. Compania Jacuzzi Europe SpA – divizia europeana a Jacuzzi Brands Inc. – a inregistrat pâna în prezent un mare succes în Europa. Cu peste 130 de mii de sisteme de hidromasaj vândute în Europa si cu o cifra anuala de afaceri de aproximativ 1 miliard de euro la nivel mondial, Jacuzzi este marca celor care îsi permit sa aiba un standard de viata ridicat.

-->









jacuzi preturi,jacuzi de vanzare,jacuzi gradina,jacuzi in camera,jacuzi exterior,jacuzi interior,jacuzi pret,hidromasaj jacuzi,

Niciun comentariu:

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...