Pentru baile mici

    Pentru baile mici, se poate renunta la cada de baie si se pot amplasa cazi de dus de dimensiuni mai reduse. Acestea se incadreaza cel mai bine in cazul bailor inguste, dreptunghiulare. Cazile de baie patrate sunt mai putin permisive, insa totul depinde de constructia initiala a baii.
   Chiar si o baie mica poate arata foarte bine, daca investim in ea putin timp si suntem dispusi sa facem modificari. De obicei, baile de la bloc sunt destul de rudimentar organizate, iar instalatiile si dotarile strandard nu par sa ofere prea multe solutii.
   Unora li se pare dificil sa inlocuiasca instalatiile, cada sau sa scoata din baie masina de spalat, insa cu astfel de gesturi si cu inca vreo cateva trucuri decorative se pot obtine efecte uimitoare. Iar eforturile va vor fi rasplatite prin stilul de viata, confortul si igiena de care va veti bucura zi de zi dupa ce veti face modificarile. In plus, cateva trucuri care tin de culori, de efecte optice, de elementele decorative vor spori senzatia de spatiu intim.modele de bai amenajate,modele de bai mici,modele faianta baie,
modele de bai faiantat


-->







SPATIU REDUS....
Obiectele sanitare si mobilierul.....




      Un comentariu:

      Anonim spunea...

      -Pentru baile mici -f util ,fain.

      Share Button
      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...