Tendinţele anului 2013 pentru bai

   Colecţiile recomandate pentru 2013 includ o serie de elemente estetice precum inserţiile de detalii metalice glamour, seturi de decor cu inspiraţie retro, contemporană sau modernă.
    Detaliile metalice, în nuanţe de auriu, argintiu sau cupru reprezintă, de asemenea, cele mai noi propuneri în materie de amenajare interioară şi completează perfect decorurile geometrice, minimaliste, în timp ce motivele florale îmbogăţite cu efecte satinate continuă să rămână în topul tendinţelor şi preferinţelor, În plus, cea mai mare parte a colecţiilor conţin două modele diferite de decor, cu diverse opţiuni de placare, pentru a răspunde astfel cerinţelor tuturor clienţilor.




-->






       În ceea ce priveşte preferinţele cromatice ale anului 2013, se orientează spre culori electrice, tonice, ce vin în completarea unor nuanţe deja consacrate, precum bej, maro sau mocca. Tonurile neutre, de alb şi gri, se folosesc în contrast cu o culoare puternică pentru amenajări în stil minimalist.
      Numeroasele posibilităţi de alternare a culorilor, texturilor şi contrastelor fac din noile colecţii o alegere tentantă pentru amenajarea locuinţei, în ton cu tendinţele anului 2013, iar decorurile propuse permit interpretări stilistice moderne ale spaţiului ambiental.





Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...