BAIA DE ABURI

    Despre baia de aburi

     Baia de aburi este o incapere termoizolata si hidroizolata, cu abur fierbinte si umiditate relativa crescuta.
Asemanatoare ca principiu cu sauna finlandeza, baia de aburi functioneaza intre 30 si 50 grade Celsius, in conditii de umiditate relativa in jurul valorii de 100%. Astfel, intr-o baie de aburi, caldura este insotita permanent de aburi.
Dupa modul constructiv, baile de aburi se impart in doua categorii.
Bai de aburi prefabricate din sticla sau materiale compozite, autoportante si bai de aburi personalizate, construite din zidarie si finisate cu ceramica, mozaic, marmura, piatra naturala, etc.






    Baia de aburi prefabricata

    Baia de aburi prefabricata este un produs de dimensiuni standardizate, cu posibilitate de relocare, executata din sticla si/sau materiale compozite, prevazuta cu bancute, lumina, usa de sticla, generator de aburi. Cabina poate fi amplasata intr-o incapere mai mare, ventilata bine si cu un acces rapid catre o cabina de dus.



    Baia de aburi personalizata


    Varianta personalizata presupune executarea unei incaperi din zidarie sau materiale usoare (XPS, placi cimentate, etc), al carui interior se amenajeaza dupa preferintele beneficiarului.
Posibilitatile de amenajare si utilare a spatiului sunt infinite si reprezinta specializarea societatii noastre.

   Detalii constructive:


     Executia unui tavan sub forma de cupola, sau “in ape” astfel incat condensul format sa nu se transforme in picaturi (reci) si sa cada, provocand un disconfort.
Termoizolarea si hidroizolarea peretilor;
Executia unor bancute ergonomice pentru o relaxare cat mai intensa;
Montajul unor surse de incalzire in bancute si pardoseala pentru confort sporit;
Obtinerea unei evacuari rapide a aerului umed din incapere;
Iluminarea corespunzatoare a incaperii;
Preluarea condensului si a apei din incapere se va face intr-un mod organizat;
Pozitionarea corecta a generatorului.

   Confort sporit


    Pentru sporirea confortului, baia de aburi poate fi personalizata prin utilizarea sistemelor de dozare pentru esente (aromoterapie), precum si prin folosirea fibrei optice in vederea obtinerii efectului de "cer de stele".
Muzica, impreuna cu un sistem de lampi LED colorate (cromoterapie) pot amplifica starile de bine si pot aduce un plus de valoare baii dumneavoastra.
Pentru atingerea maximului de confort, va recomandam sistemul de pulverizare a aerului din tavan, sistemul pentru producerea de spuma (utila in cazul unui masaj), statia de pulverizare a solutiei saline sterile sau furtunul Kneipp.
De asemenea, spatial interior poate fi dotat cu fantana arteziana, dus, cascada de perete, masina de gheata, pat de relaxare, masa de masaj, etc.sursa

bai de aburi pentru ten,
generator aburi sauna,

baie de aburi pentru ten,

Niciun comentariu:

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...