Accesorii pentru baie

     Pentru a completa aspectul general al sălii dvs. de baie, accesoriile şi soluţiile de depozitare aduc funcţionalitate suplimentară spaţiului de spălare şi confort pentru utilizatori.

Accesorii pentru baie

     Suporţi pentru prosoape, dozatoare pentru săpun şi cârlige pentru halate de baie adaugă efecte de finisare estetică sălii dvs. de baie. Pentru un aspect uniform, alegeţi un producător de baterii care să ofere o gamă largă de accesorii. Aceasta va asigura că finisajul suprafaţei bateriilor şi accesoriile se completează perfect.



-->

     În ambianţa sălii de baie, amplasarea accesoriilor reprezintă stabilirea echilibrului dintre designul decorativ şi accesibilitate. Nu vă grăbiţi atunci când aveţi în vedere poziţionarea acestora întrucât montarea necesită efectuarea de găuri în plăcile de faianţă.

    Suporturile pentru prosoape trebuie amplasate în apropierea căzii de baie/sau a setului de duş, iar cârligele pentru halatele de baie în exteriorul uşii setului de duş. Dozatoarele de săpun montate pe perete şi suportul pahar/periuţă vor menţine zona chiuvetei curată şi ordonată.
Oglinzi
Nicio baie nu este completă fără o oglindă. Acestea ne permit să ne privim în timpul activităţilor de rutină cum ar fi în timpul aplicării machiajului, bărbieritului şi perierii dinţilor şi reflectă lumină în jurul spaţiului.

    Multe modele includ fie iluminare cu LED-uri, fie cu halogen – activată de un buton discret pornire/oprire pentru iluminare graduală, în timp ce altele includ un senzor de căldură în spatele sticlei pentru a dezaburi suprafaţa automat.

    Dulapurile cu oglindă oferă acum o varietate de opţiuni de depozitare discretă – unele sunt concepute pentru încastrare în perete, astfel că, de fapt este imposibil să bănuim că în spatele oglinzii se află un dulap.

    Corpuri încastrate de depozitare
Corpurile de depozitare din zona setului de duş asigură accesul la geluri şi şampoane fără diminuarea spaţiului. Sertarele încastrate din alte zone, de ex. deasupra unui vas de toaletă suspendat pe perete, creează un punct central în incintă şi constituie o posibilitate suplimentară de a vă personaliza spaţiul.

    Mobilier de baie
Cândva limitat doar la piese mici, mobilierul de baie vine astăzi într-o abundenţă de stiluri decorative şi oferă o soluţie de depozitare pentru fiecare situaţie. De la finisaje lăcuite, satinate până la lemn discret, corpurile variază de la cuburi mici la dulapuri lungi şi sertare.

    Modelele suspendate pe perete vor intensifica nota minimalistă a sălii de baie şi vor asigura un loc unde să ascundeţi elementele indispensabile, lăsând doar frumosul la vedere. Mulţi producători au fabricat şi piese de mobilier în special destinate sălilor de baie mici şi vestiarelor, unde spaţiul este limitat.

 accesorii baie ikea,
accesorii baie grohe,
accesorii bucatarie,
bricostore,
accesorii baie copii,
set accesorii baie,
accesorii baie kludi,
accesorii baie online,

Niciun comentariu:

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...