MOBILIER BAIE

    Baia este una dintre cele mai importante incaperi din locuinta, desi este adesea lasata la urma in ceea ce priveste amenajarea ei. Deobicei ii alocam un spatiu destul de redus si de aceea de multe ori suntem constransi sa ne limitam ideile creative la spatiul disponibil.
    Practic atunci cand trecem la amenajarea baii , trebuie sa avem in vedere cateva elemente. In primul rand, numarul si dimensiunea corpurilor de baie apoi cada sau cabina de dus. Lavoarul , un element esential in orice baie poate fi simplu sau dublu, oferindu-ne posibilitatea inserarii unui mobilier simplu , pentru depozitarea diverselor lucruri necesare .
    Daca vrei mai mult spatiu de depozitare, ar trebui sa ai in vedere acest lucru atunci cand configurezi corpurile de baie.>>>
-->
NOTA
Colorate sau albe, portelanate sau în relief, mate sau lucioase, placile ceramice se găsesc în fiecare baie, bucatarie, hol sau balcon, iar unii proprietari mai creativi indraznesc sa le utilizeze si in alte camere.
Cand va hotarati sa cumparati gresie sau faianta este important sa tineti cont de locul unde intentionati sa le utilizati, interior sau exterior. Dacă, de exemplu, doriţi să le utilizaţi pe terasă în aer liber, alegeti placi ceramice rezistente la îngheţ şi care prezinta textura in relief, astfel încât să prevină alunecarea. Prin urmare va recomandam sa evitati placile din portelan şi va sugeram sa le folositi pe cele cu texturi, care copie natura (piatra, cărămidă, pietriş).
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...