BAI 2014

Modele de bai 2014

Modele de bai 2013
  Vedeta anului 2013 în materie de design interior estecombinaţia alb-negru, atât de elegantă pe podiumurile de modă, dar şi în estetica băii. Romburile şi carourile în aceste două nuanţe vor transforma acest spaţiu intim într-unul decorat în tendinţe.
    De asemenea, alegerea unui covoraş care să fie reprezentativ băii, precum şi decoraţiuni precum seturi de aromoterapie, lumânări decorative, suporturi ingenioase pentru săpun, prosoape, periuţe şi pastă de dinţi, vor completa atmosfera unei băi pe gustul nostru, care să fie în acelaşi timp elegantă şi intimă.
    Mobilierul în stil clasic poate lua diferite forme, în funcţie de alegerile fiecăruia. Putem încerca şi o reinterpretare a clasicului cu tehnici moderne, important este să ne simţim bine după o zi istovitoare de muncă.-->Modele de bai 2012

    Iata cateva conditii pe care o baie trebuie sa le indeplinesca: sa fie functionala, ergonomica si sa ofere o atmosfera placuta. 
   Dintr-o baie moderna nu ar trebui sa lipseasca acele accesorii care ofera divertisment si echipamentul electronic, iar pentru a spori relaxarea la acest spatiu este necesar sa mizam in special pe culori calde, lumina ambientala si o ergonomie buna. 
   Se impune ca designul contemporan al obiectelor alese sa incorporeze materiale inteligente si nuante proaspete.Daca tapetul se foloseste cu succes in diferite camere, de ce nu l-ai folosi si in baie? Poate vei spune ca tapetul nu e la fel de rezistent sau ca se va pata de la apa, dar intr-o baie mica care nu este foarte solicitata se potriveste perfect. Aici nu se fac aburi, umezeala este sub control - iar solutia tapetului va fi spectaculoasa, la un pret minim.
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...