Modele de bai 2014

      Culoarea stabilita anul acesta de specialistii in materie de design este: Radiant Orchid (orhideea strălucitoare) ,o culoare puternica care reprezinta o combinatine intre mov, fuchsia si roz .
   Culoarea magnetica inspira incredere, accentueaza sentimentele de bucurie si iubire si dezvolta creativitatea si capacitatea de a inova.  
   Radiant Orchid se asortează de minune cu verdele măsliniu (olive) sau cu cel vânătoresc (verde închis). La fel de bine merge şi cu turcoaz, vernil şi galben deschis. O culoare vibrantă precum este aceasta poate fi asortată şi cu tonuri neutre, aşa cum sunt griul, bejul sau cremul.
      Îndrăzneaţă fără a fi copleşitoare, culoarea anului se remarcă şi prin abilitatea sa de a energiza aproape orice paletă cromatică şi de a fi un bun element unificator pentru diferite tipuri de spaţii.
    Daca vreti sa oferiti baii voastre o nota exotica intr-un cadru modern si ludic, cu siguranta trebuie sa incercati radiant orchid.modele bai 2014,culoarea baii in 2014,amenajari bai in 2014,faianta in 2014,gresie in 2014,

Niciun comentariu:

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...