Decoratiunile

     Desi nu avem prea multe piese de mobilier in baie, un dulapior tot este necesar. Daca nu este incorporat in masca de la chiuveta, aveti posibilitatea sa va “jucati” mai mult cu designul.
    De exemplu, exista modele de tapet rezistent la umiditate ce pot fi folosite la decorarea dulapioarelor. De asemenea, daca doriti schimbarea acestuia cu totul, targurile vintage sau de antichitati sunt cea mai buna solutie deoarece puteti gasi piese reconditionate, foarte chic, unicat, iar preturile sunt de cele mai multe ori negociabile.
   Accesoriile de tot felul sunt detaliile care fac diferenta intotdeauna, fie ca vorbim de designul de interior sau de cel vestimentar. Alege sa iti personalizezi baia, adoptand diverse decoratiuni, atat functionale, cat si “estetice”. Suportul pentru periuta de dinti si sapun, covorasele de pe podea, draperia de baie, prosoapele, toate fac parte din amenajarea oricarei bai si merita toata atentia voastra, daca va doriti un spatiu inedit. In plus, cu putin efort puteti transforma baia intr-o oaza de relaxare, apeland la cateva lumanari sau betisoare parfumate, si la cateva plante verzi naturale.








Niciun comentariu:

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...